Hjælp om natten

Nattevagterne i Randers Kommune tager sig af både planlagte og akutte opgaver inden for hjemmepleje.

Fra kl. 23.00 til kl. 07.00 kan borgere med behov for hjælp og sygepleje få besøg af udekørende nattevagter i Randers Kommune.

Planlagte opgaver foregår hos borgere, der er bevilget hjemmepleje. Det kan være hjælp til natlige toiletbesøg, lejring i sengen eller sygepleje som for eksempel smertebehandling, kateterpleje og lignende.

Du kan også kontakte nattevagterne ved behov for akut hjælp. Hvis du har nødkald, så trykker du blot på din nødkaldsknap, hvorefter nattevagterne reagerer hurtigst muligt.

Der er også mulighed for at kontakte nattevagterne, selvom du ikke er bevilget hjemmehjælp. Det kan du gøre i situationer, hvor du pludselig ikke kan klare dig selv; hvis du for eksempel falder eller har brug for hjælp til lægekontakt.

Skal du i kontakt med Nattevagten, kan du ringe på telefon 89 15 88 33.

Nattevagterne samarbejder med regionens lægevagt, Falck og politiet, som også henviser borgere til hjemmeplejens nattevagter, hvis de oplever behov for det.

Medarbejderne i hjemmeplejens nattevagt er sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere. De holder til på Kollektivhuset på Parkboulevarden tæt ved Randers centrum, og derfor kan der være ventetid på akutte henvendelser, der kræver kørsel til andre områder af kommunen.