Indberetning af løn

Læs om indberetning af løn her, hvis du er ansat som plejefamilie, aflastningsfamilie, kontaktperson eller §54 støtteperson til forældre med anbragt barn.

Det afhænger af din ansættelse, om du skal indberette både arbejdstid og kørsel. Du kan vælge imellem at indberette til os enten via din smartphone eller via din pc. Se vejledninger i den grå boks (findes til højre eller i bunden af siden afhængig af størrelsen på din skærm).

 

Særligt for aflastningsfamilier

Det er muligt at indberette aflastningsdøgn via din smartphone. Se vejledning hertil i den grå boks (findes til højre eller i bunden af siden afhængig af størrelsen på din skærm). Den nye pc-løsning til indberetning af arbejdstid findes endnu ikke for aflastningsfamilier, så foretrækker du at indberette via din pc, vælg skemaet nedenfor og følg vejledningen. 

Vejledning til hvordan du udfylder arbejdstidsindberetningen

Indsend dokumenter digitalt

Det udfyldte skema skal sendes via en sikker forbindelse, derfor skal du sende det via digital post. Vejledning til at sende via Digital Post 

Håndbøger for plejefamilier

Vi håber, at du i vores håndbøger finder svar på nogle af de spørgsmål, som kan opstå, når du arbejder som plejefamilie - eller som kan være væsentlige, hvis du går med tanker om at søge ansættelse som plejeforælder. Vælg den håndbog, som er aktuel for dig.