Cool Little Kids

Hvis du har et barn i alderen 3-8 år, som er bekymret eller genert, kan det være at Cool Little Kids er noget for dig.

Der er lukket for ansøgning til Cool Little Kids.

Er dit barn i alderen 3-8 år, bekymret eller genert, og kan du svare ja til nedenstående punkter, skal du overveje om programmet Cool Little Kids er noget for dig som forældre:

  • Dit barn går i børnehave, førskole eller i indskoling.
  • Dit barns udvikling og dagligdag er forstyrret af bekymringer.
  • Bekymringerne er urealistiske og skyldes ikke umiddelbart andre forhold i barnets liv, hvor barnet reelt har grund til at være bekymret (f.eks. kritisk sygdom i familien, mobning, problematisk skilsmisse eller lignende).
  • Bekymringerne får barnet til at undgå aktiviteter, det skal eller gerne vil (f.eks. at blive afleveret i børnehaven, komme i skole, sove alene, samvær med kammerater).

Målgruppe

Programmet er forbyggende og udviklet til forældre med børn i alderen 3-8 år, der har en tendens til at bekymre sig for meget. Programmet fokuserer på at lære mindre børn - med forældrenes hjælp - hvordan man opbygger selvsikkerhed og udvikler færdigheder, der hjælper dem med at håndtere angst og andre negative følelser under opvæksten.

Der er ikke tale om et behandlingsprogram. Målgruppen er mindre børn, som er generte, særlig sensitive, tilbageholdende, hæmmede, meget forsigtige eller reserverede - og som derfor har en større risiko en gennemsnittet for senere at udvikle angst og depression.

Vær venligst opmærksom på, at barnet ikke skal deltage i forløbet!

Praktiske oplysninger

I Cool Little Kids er det kun forældrene, der deltager, og det foretrækkes, at begge forældre deltager i alle sessioner.

Forud for programopstart vil interesserede forældre skulle deltage i cirka en times forsamtale i PPR.

Nyt forløb starter i løbet af februar 2022 og forløber over 6 sessioner a 2 timer i tidsrummet 14.00-16.00. Det forudsætter dog, at der er tilmeldinger nok til at danne et hold.

Cool Little Kids afholdes i vores mødelokaler beliggende på adressen Gl. Stationsvej 9, 8940 Randers SV. Benyt hoveddøren til højre for cykelstativet.

 

Der er lukket for ansøgninger!