Langå IgenBrug

Langå IgenBrug har masser af genbrugsguf til alle - og overskuddet fra salg går til humanitære, social og kulturelle organisationer til gavn for alle borgere i Langå området. Det er da win-win!

Salg fra Langå IgenBrug

Der er salgsdag hver første lørdag i måneden. Du kan aflevere ting og sager, der fortjener en ny ejer i hele genbrugspladsens åbningstid.

Kommer du i bil, så sørg for at parkere den, så den ikke står i vejen for nogen.

Aflevering af ting til Langå IgenBrug

Hvis du vil aflevere ting til Langå IgenBrug, kan du gøre det i hele genbrugspladsens åbningstid.

Langå Genbrugsplads og Lion's Club Langå står bag

Langå IgenBrug er blevet til i samarbejde mellem Lion's Club Langå og Langå Genbrugsplads. Genbrugspladsen stiller bygningen til rådighed, og tager imod effekter i det daglige. Én gang om ugen gennemgår Lion's Club Langå de afleverede effekter i afleveringscontaineren og så står de også for alt det praktiske på salgsdage samt for uddelingen af donationer.

Overskuddet går til humanitære organisationer

Overskuddet ved salget deles ud til humanitære, social og kulturelle organisationer, som gør en indsats for borgere i Langå området. Lion's Club Langå modtager gerne ansøgninger fra humanitære organisationer, som ønsker at komme i betragtning.

Organisationer, der ønsker at søge om et bidrag, kan skrive til mailadressen p.langaa@lions.dk og forklare, hvad det ansøgte beløb skal bruges til.