Giver hjemmearbejde og -pasning ekstra restaffald?

Hvis du har lidt ekstra restaffald på grund af hjemmearbejde eller børnepasning, kan du stille det i en sæk ved siden af din beholder, hvis du bor i enfamiliehus.

Bor du i enfamiliehus tager skraldemanden gerne en ekstra sæk med restaffald med

De mange hjemmearbejdende forældre, og lige så mange børn giver mere liv i huset, end der plejer at være i hverdagene. Det giver også mere affald. Der er pludselig frokost, bleskift, eftermiddagssnacks osv. alle ugens dage, og kan godt give lidt pladsproblemer i skraldespanden.

”Det er en særlig situation, vi er i, og vi må hjælpe hinanden, så godt vi kan. Har man lidt ekstra restaffald, kan man derfor stille det i en sæk ved siden af skraldespanden, når man bor i enfamiliehuse. Så bliver det taget med ved næste tømning,” fortæller Allan Asp Poulsen, sektionsleder for Affald & Genbrug ved Randers Kommune. 

Det gælder dog ikke undergrundscontainerne. Her skal du fortsat smide dine skraldeposer ned i containeren. Bliver den for fuld, så bør du kontakte din udlejer eller sende os en mail på affald@randers.dk, så den kan blive tømt.

Vi hjælpes ad

Skraldemændene har en vigtig opgave og passer deres arbejde, mens mange andre hjælper med at minimere smitterisikoen ved at arbejde hjemmefra. Det giver en lidt uforudset udfordring, men det heldigvis nemt at løse.

Du tænker måske ikke lige over, at din bil pludselig holder og fylder i indkørslen, når skraldemændene kommer. Så kast lige et blik i indkørslen og se, om der er plads til at komme frem og tilbage for skraldemændene. Sådan en affaldsbeholder er bredere end man lige tror.