Hvordan var det nu lige med pizzabakken?

Du har forkælet dig selv med en pizza til aftensmad. Nu er du mæt og glad og skal lige rydde af i køkkenet. Og så kommer du til pizzabakken…

Det er ikke alle, der lige ved, hvad de skal gøre med den tomme pizzabakke, når de er færdige med at spise. Hvilken skraldespand skal den i? Ja, desværre ryger den snaskede pizzabakke stadig alt for ofte i papirbeholderen. Men den hører altså til i restaffaldet.

Derfor hører den hjemme i restaffaldet

Olie, ost og tomatrester gør det vanskeligt at genbruge pizzabakkerne, og den vil forurene alt det gode papir, som vi gerne vil genbruge. Alt hvad der er namset og ulækkert, og som ikke er rent madaffald, det skal i restaffaldet. Og psst… pap hører jo heller ikke til i papirbeholderen ;-)

Et lille tip

Hvis du synes, at pizzabakken fylder alt for meget i din skraldespand til restaffald, så kan du med fordel lægge den i køkkenvasken og gøre den fuldstændigt våd, indtil den bliver så blød, at du kan forme den til en kugle. Du skal lige presse alt det vand ud, du kan, førend du smider den ud. Så er der plads i affaldsspanden til at få pizza mere end én gang om ugen. Fedt!