Hylder og gemmer er fyldt op med genbrugseffekter i Langå IgenBrug

Derfor lukker vi midlertidigt for muligheden for at aflevere de ting, som andre sagtens kan få glæde af.

Vi har nu så mange gode genbrugseffekter på lager i Langå IgenBrug, at vi ikke kan få plads til flere. På grund af Corona-restriktionerne holder butikken lukket, da Lion’s Club Langå desværre ikke kan afsætte jeres genbrugsguld på de sædvanlige salgsdage. Derfor lukker vi for al indlevering af genbrugseffekter indtil videre.

Men det skal jo ikke gå til spilde….

Det er både synd og ærgerligt, hvis brugbare effekter ender i småt brændbart eller i andre af containerne på genbrugspladsen, så hvis du har noget, som du gerne vil glæde en anden med, så er der stadigvæk et par muligheder:

Hvis du har mulighed for at lade det overvintre i garagen, så kan du aflevere det, når Langå IgenBrug åbner igen.

Blå Kors Genbrug tager stadig imod. Butikkerne er ikke åbne eller fuldtidsbemandede, men du kan stille dine genbrugsartikler ved porten, og det gælder alle deres butikker i byen.

Hvis du vil aflevere til én af byens andre genbrugsbutikker, så tjek lige med dem først, om de har mulighed for at modtage. Du kan se de andre genbrugsbutikker her.

Når vi må, så åbner vi igen

Så snart Langå IgenBrug har mulighed for at afholde salgsdage, og vi får solgt lidt ud af vores lager, så er vi selvfølgelig igen taknemlige for de ting, som du vil forære til genbrug. Vi giver besked på hjemmesiden og på app’en AffaldRanders, når det sker.