Var der ekstra affald efter jeres sommerfest?

Har du vennerne på besøg til den årlige sommerfest, og er skraldespanden nu ved at flyde over? Så kan det nemt klares med en kode og en affaldssæk.

Skraldespanden passer som regel sig selv og bliver tømt inden den når at flyde over. Men det kan jo ske, at man lige pludselig står med ekstraordinært meget restaffald efter en af sommerens grillfester.

Krebsesalaten, der har stået i solen skal selvfølgelig i organisk affald sammen med de afgnavede kyllingelår. Plastikkrusene må gerne smides i genbrugsbeholderen, hvis de lige er skyllet en gang.

Allerbedst for miljøet er det selvfølgelig at bruge rigtige tallerkener og smække dem i opvaskemaskinen. Når I er mange er der altid nogen, der gerne vil hjælpe med at slæbe dem ind og ud. Men hvis du har valgt paptallerkener, så er de så snaskede og ulækre, at de sammen med de brugte papirservietter skal i restaffaldet. Og hvis du har mere restaffald end din affaldsbeholder kan klare, så har vi den nemme løsning på det problem.

Køb en kode til din sæk med ekstra affaldssæk og stil den ved siden af din beholder. Vi tager den med, næste gang din beholder bliver tømt. Du kan købe koden via app’en AffaldRanders eller på www.affald.randers.dk/ekstrasæk

Er det er et gentagende problem, at du mangler plads i din beholder, kan det være, du skal have en anden størrelse eller tømningsfrekvens på din affaldsbeholder. Se mere her.

Og så må du have en hyggelig sommer!