Oplev "Væk" i efterårsferien

Børnekulturugen er over os, og vi inviterer som altid en tur til "Væk" - landet hvor dit affald forsvinder hen. Tilmeld dig her!

Hvor bliver jeres affald af, når skraldemanden har tømt skraldespanden? Og hvordan får vi tryllet dine tomme sodavandsdåser og leverpostejsbakker om til pengesedler? Hiv familien op af sofaen, og kom og se, hvad der sker med affaldet, når skraldemanden har kørt det ”væk”. Her er masser af maskiner og store køretøjer, så der er nok at kigge på og tænke over – både for børn og voksne.

Efter rundvisningen åbner vi Affaldsskolens værksted. Her kan I bl.a. splitte en mobiltelefon ad eller prøve jeres viden af på vores store affaldspyramide. I kan også udfolde jer kreativt med at lave en pung ud af mælkekartoner eller jeres helt egen halloween flagermus.

Institutioner kan ikke tilmelde sig dette arrangement. Vi laver gerne en rundvisning en anden dag :-) Se mere her.

Det praktiske

Tid

Mandag d.14/10 kl. 10-13
Mandag d.14/10 kl. 13-16
Tirsdag d. 15/10 kl. 10-13
Tirsdag d.15/10 kl. 13-16

Sted

Randers Affaldsterminal, Romalt Boulevard 64, 8960 Randers SØ. (Bemærk, at det er Randers Affaldsterminal og ikke Randers Genbrugsplads).

Vi mødes i Skolestuen.

Godt at vide

Der er en del tung trafik på Randers Affaldsterminal. Derfor skal alle bære en af de udleverede trafikveste og følges med gruppen. Børn skal følges med en voksen. Færdsel på området er på eget ansvar.

Det meste af turen foregår udendørs – klæd jer på efter vejret :-)

Vi går og står en del, så turen er ikke velegnet for gangbesværede.