Læs de vilde genbrugseventyr fra Randers Kommune

Vi kan noget med genbrug i Randers Kommune - både i det offentlige, men ikke mindst i det private regi også. Derfor samler vi alle de gode historier om genbrug - vi deler også gerne din.

Lisbeth Grove Mikkelsen laver flot boliginteriør af dit og mit affald

Vi deler gerne de gode historier

Har du en god historie, hvordan du eller din virksomhed genbruger det, som vi andre smider væk? Så bringer vi den gerne her. For gode historier skal deles, og vi kan lige så godt være lidt selvfede om det, som vi er gode til, ikk'?

Hvordan?

Smid os en mail på affald@randers.dk mærket 'Gode genbrugshistorier', så kigger vi på, om vi kan bringe den her.

Du kan også ringe og høre nærmere på 89 15 16 17 og få en snak med vores kommunikationfolk.

Ansvarsfraskrivelse

Randers Kommune gør opmærksom på, at du ikke har pligt til at anvende de ovennævnte affaldsløsninger. Henvisning til producenter er tænkt som en inspiration/information til interesserede borgere. Informationer på dette website er hverken et tilbud eller en kontrakt.

Randers Kommune påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader, fejl og mangler ved produkter som følge af det publicerede materiale på dette website eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller andre årsager.

Randers Kommune bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på dette website, er korrekte. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Randers Kommune påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler på de tilbudte affaldsløsninger/varer.

Randers Kommune påtager sig heller intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider. Randers Kommune garanterer ikke direkte eller indirekte for eksterne hjemmesiders indhold.