Sæt dig godt til rette i dit eget plastikaffald

Du kan nu få lavet smarte designerstole af den hårde plastik, du indsamler derhjemme.

Der sker en hel masse på plastikfronten i Randers Kommune. Nu produceres der ikke bare plastikpaller, men nu kan du også sidde i en lækker designer stol - endda af den hårde plast, du indsamler hjemme hos dig selv.

HOUE producerer allerede deres FALK-stole med genanvendt plast fra husholdningerne her i kommunen, men som noget nyt kan man blive sin egen råvareleverandør. Når man selv leverer plasten til sine stole, får man dem til nedsat pris. Samtidig er man med til at genanvende sit plastaffald inden for kommunegrænsen, for den indsamlede plast bliver gjort klar til produktion hos Dansk Affaldsminimering i Langå og støbt til stole hos MV Plast i Randers. Udover, at det er et meget tydeligt eksempel på, hvordan plastaffald kan få ny værdi, er det også en drøngod historie at fortælle dine gæster, når de sætter sig i dine gamle kødbakker og yoghurtbægre.

Du kan se FALK-stolen og købe dine egne stole på houe.com/MyTrash