Poser og den lille grønne køkkenspand

Vi leverer nye grønne poser hvert forår. Løber du tør, så brug en almindelig affaldspose i stedet.

Jo mindre beholder til restaffald du har, jo billigere bliver det – især hvis beholderen til restaffald kun skal tømmes hver 14. dag.

Samtidigt med den nye beholder til organisk affald, leverer vi en lille spand til køkkenet og poser til ét års forbrug.

Det er nemmest for dig hvis du har en beholder til organisk affald i dit køkken – der hvor affaldet opstår. Derfor får du en lille grøn spand med låg. Den er 20, 5 cm høj, 26,5 cm bred og 20, 5 cm dyb. Den kan du eventuelt hænge under køkkenvasken - så er den lige ved hånden i forbindelse med madlavningen.

Poser og hvornår får vi nye?

Vi udleverer grønne poser til det organiske affald. Hvis du bor i enfamilieshus bliver poserne leveret direkte på din adresse én gang om året i løbet af foråret. Skulle du løbe tør for de grønne poser, kan du bruge almindelige skraldeposer eller andre poser efter dit valg. Der er beregnet én pose til hver anden dag.

Bor du i etageejendom, bofællesskab med flere end 4 husstande, eller i en ejerforening, så vil du få poserne udleveret af din vicevært/udlejer eller som vedtaget af ejendommens bestyrelse.

Poserne er lavet af genbrugsplast. Inden det organiske affald bliver bioforgasset og efterfølgende spredt på markerne, bliver det renset for plastik og andre urenheder. Derfor benytter vi plastikposer og ikke andre dyrere alternativer som bionedbrydelige poser eller papirsposer.

Den større eller måske ekstra beholder kan betyde, at du skal lave lidt om udenfor. Du kan finde inspiration til affaldsskjul her.