Poser og den lille grønne køkkenspand

Vi leverer nye grønne poser hvert forår. Løber du tør, så brug en almindelig affaldspose i stedet.

Jo mindre beholder til restaffald du har, jo billigere bliver det – især hvis beholderen til restaffald kun skal tømmes hver 14. dag.

Når du skal sortere dit organiske affald, er det lettest, hvis du har en beholder til i dit køkken – der hvor affaldet opstår. Derfor får du en lille grøn spand med låg. Den er 20, 5 cm høj, 26,5 cm bred og 20, 5 cm dyb. Den kan du eventuelt hænge under køkkenvasken - så er den lige ved hånden i forbindelse med madlavningen.

Hvordan og hvornår får vi nye poser?

Bor du i etageejendom, bofællesskab med flere end 4 husstande, eller i en ejerforening, så vil du få poserne udleveret af din vicevært/udlejer eller som vedtaget af ejendommens bestyrelse.

Hvis du bor i enfamiliehus bliver poserne leveret direkte på din adresse én gang om året i løbet af foråret. Skulle du løbe tør for de grønne poser, kan du bruge almindelige skraldeposer eller andre poser efter dit valg. Der er beregnet én pose til hver anden dag. Vi tager forbehold for forsinkelser i forhold til  tidsplanen. Den er at betragte som et fingerpeg, fordi vi kommer til at bruge lidt længere tid på omdelingen, idet vi kun må køre med en mand i bilen.

Måned Postnumre
April

8860 – Ulstrup
8870 – Langå
8970 – Havndal
8990 – Fårup
9550 – Mariager

Maj

8981 – Spentrup
8983 – Gjerlev
8900 – Randers C
8930 – Randers NØ
8940 - Randers SV

Juni

8920 - Randers NV
8960 - Randers SØ

Poserne er lavet af genbrugsplast. Inden det organiske affald bliver bioforgasset og efterfølgende spredt på markerne, bliver det renset for plastik og andre urenheder. Derfor benytter vi plastikposer og ikke andre dyrere alternativer som bionedbrydelige poser eller papirsposer.