UDSOLGT - Dronningborg - Kamilledalen, Røllikedalen og Soløjedalen

En dejlig grund tæt på fjorden, lystbådehavnen og den smukke Torupdal. 5 km til Randers C på cykel. Børnehaver, skoler, indkøb, fritid tæt på og gode busforbindelser

Udstykningen ligger bynært og helt tæt på den smukke natur.

Grundene i Dronningborg er tæt på fjorden, lystbådehavnen og den smukke Torupdal. Samtidig kan du stadig nå de ca. 5 km til Randers C på cykel. Alt hvad du skal bruge til et godt fritids- og familieliv, finder du inden for rækkevidde; børnehaver, skoler, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter - og gode busforbindelser til Randers C.

Udstykningen Kamilledalen, Røllikedalen og Soløjedalen er et bynært område, som ligger tæt på den flotte natur langs Randers Fjord.

På nogle af grundene vil der, afhængigt af bebyggelsernes placering og udformning, kunne opnås udsigt over Randers Fjord mod syd. På en anden del af grundene er der mod vest beliggenhed ved og med udsigt mod kløften Torupdal.

Grundene varierer i størrelsen fra 801 m² til 1.094 m². Priserne ligger fra 591.013 til 750.388 kr. - og her er tilslutningsafgifterne inkluderet i købesummen.

Opdateret 06.01.2020