Samarbejde om pigefodbold i Randers kommune

Læs om arbejdet med at udvikle pigefodbolden i Randers kommune

Samarbejde om pigefodbold i Randers kommune

I september 2019 mødtes knap 40 personer med stor interesse i randrusiansk pigefodbold. Målet var at undersøge om der var et potentiale for et samarbejde på tværs af klubber, med det formål at give alle piger i Randers mulighed for at gå til fodbold, og  blive udfordret uanset alder og niveau.

Mødet udmøntede sig i en arbejdsgruppe som bestod af individer fra følgende klubber:

Dronningborg, Helsted, Kristrup, Randers Freja, Romalt IF, SMIFF09 og Vorup FB

Gruppen har nu færdiggjort deres model, som tager afsæt i et samarbejde om U13 - U18 fodbold og med en ambition om at samarbejdet på sigt skal udvides til U18DM og seniorfodbold.

Onsdag d. 28. blev samarbejdsaftalen præsenteret.

Den videre proces er således:

11. nov. 2020     Klubber tilmelder 1-2 klubrepræsentanter som vil arbejde videre med modellen

18. nov. 2020    Klubrepræsentanterne mødes fysisk/online for at planlægge den videre proces

1. marts 2021   Interesserede klubber binder sig til projektet

15. aug. 2021   Første træninger for pigerne i det nye randrusianske pigefodboldprojekt

Har du nogle spørgsmål til projektet, så tøv ikke med at kontakte Johannes Madsen:

johannes.madsen@randers.dk

I formularen nedenfor tilmelder klubberne sin(e) repræsentanter ind i arbejdsgruppen