Vejledning til kontingent- og udstyrsstøtte

Du har tre muligheder for at søge kontingent- eller udstyrsstøtte. Find organisationen, der passer bedst til den form for støtte, du ønsker og send en ansøgning afsted i samarbejde med fagpersonale på skolen eller en frivillig i foreningen

Det er de enkelte organisationer, der modtager ansøgninger. Organisationerne har forskellige krav til ansøgningen, så vi anbefaler, at I læser de tre organisationers krav til ansøgning igennem og sender til den, der passer jeres situation bedst.

Herunder er et overblik over de organisationer, vi samarbejder med. Læs deres ansøgningsvejledning og krav til ansøgning ved at klikke på organisationens navn. 

Har du spørgsmål, kontakt organisationens kontaktperson eller Randers Kommunes fritidskoordinator.

 

Red Barnet Randers hjælper børn og unge med at finansiere fritidsinteresser med formål om at fremme sociale relationer. Støtten udgør maksimalt 2.000 kr. om året og gives til kontingent og/eller udstyr. Støtten søges af foreningsfrivillige eller fagpersoner på vegne af barnet.

Støtte muligheder

Kontingent og udstyr

Kriterier

 • Støtter børn og unge mellem 6 og 18 år
 • Støtter med op til 2.000 kr. pr. person, pr. år
 • Støtten kan søges af fx sundhedsplejerske, SSP, lærer, pædagog, træner, spejderfører eller lignende, på vegne af barnet
 • Der kan søges om støtte, hvis hjemmets økonomiske situation er belastet. Formålet er at fremme sociale relationer, hvorfor støtte tildeles med dette formål for øje

Link til ansøgningsskema

www.redbarnet.dk/vaer-med/ lokalforeninger/randers-lokalforening (under ”Hvad laver vi?”, punkt 4, trykker du på ”her”)

Vejledning

Ansøgningsskema downloades via linket. Det udfyldte og underskrevne skema sendes som vedhæftet fil til gladfritidranders@redbarnet.dk. 

Svartid forventes indenfor 4 uger.

Kontaktperson

Else Norvin,
Tlf. 20 65 61 73
norvinelse@gmail.com

Børnenes Kontor yder økonomisk støtte til betaling af kontingent, udstyr eller feriestipendium med op til 1000 kr. pr. barn om året. Støtten skal søges af foreningen på vegne af barnet.

Støtte muligheder

Kontingent, udstyr og feriestipendium

Kriterier

 • Støtter børn og unge mellem 6 og 16 år
 • Mængde af støtte vurderes
  individuelt fra ansøgning til
  ansøgning
 • Forældrenes samlede årsindkomst skal oplyses
 • Ansøgning om kontingentstøtte skal søges af foreningen

Link til ansøgningsskema

www.bkranders.dk/hvordan-stotter-vi/kontingentstoette/ 

Vejledning

Ansøgning om kontingent- og udstyrsstøtte er en løbende proces og kan søges året rundt. Svartid forventes indenfor 2 uger. Ansøgningsperioden for feriestipendier ligger i april/ maj måned, heri vægtes fællesskabsfremmende aktiviteter højt. Der kan søges om feriestipendium til fx spejderlejr, fodboldturnering, håndboldskole, et teaterforløb, deltagelse i musiklejr, eller lignende.

Kontaktperson

Jan Jensen
info@boerneneskontorranders.dk

Randers FC yder økonomisk støtte til betaling af kontingent, fodboldudstyr og fodboldskoler. Støtten kan søges af privatpersoner, foreningsfrivillige eller fagpersoner på vegne af barnet.

Støtte muligheder

Fodboldkontingent, fodboldudstyr og fodboldskoler

Kriterier

 • Støtter kun fodbold som aktivitet (deri tilgodeses klubber som er medlem af moderklub/fællesskabsklub)
 • Støtten gives til børn og unge under 18 år
 • Mængde af støtte vurderes individuelt fra ansøgning til ansøgning
 • Ansøgning om økonomisk støtte skal foretages af en person over 18 år og kan foretages af bl.a. forældre, foreningsfrivillige eller fagpersoner.

Link til ansøgningsskema

www.randersfc.dk/csr#randers-fc-fonden

Vejledning

Ansøgning om økonomisk støtte kan foretages af privatpersoner, på vegne af en moder- eller samarbejdsklub til Randers FC.

Svartid forventes indenfor 2-4 uger.

Kontaktperson

Ib Rasmussen
Tlf. 30 34 28 50
fonden@randersfc.dk