Netværk

Her kan du læse om RTE's netværk for udøvere, trænere og ledere

Sponsornetværk


Kunne du tænke dig, at få en sponsor?

Randers Talent og Elite har indledt et samarbejde med Erhverv Randers, hvor vi i fællesskab vil hjælpe talentfulde udøvere til at få mere gang i deres sponsorarbejde.

Sponsor – hvorfor det?

Det kan lyde som en uoverskuelig og helt urealistisk opgave, at finde sig en sponsor – især hvis du endnu ikke har lavet det helt store gennembrud indenfor din sport.
Omvendt, er det essentielt at du som talentfuld udøver, har de bedst-mulige forudsætninger for at udvikle dig. Det kræver fleksibilitet, intensiv træning, udstyr og internationale konkurrencer der skal betales for.

Fra ”tigger” til forretning!

Grundlæggende handler det om at finde ud af, hvad du som udøver har mulighed for at tilbyde sponsorer. Hvad kan du selv tilbyde? og hvad kan du tilbyde i samarbejde med andre? Samtidigt er det også værd at overveje, hvad du egentlig har brug for. Er det penge, transport, fysisk hjælp, tid, uddannelse eller noget helt andet?
Et andet vigtigt element, er din ”fortælling”. Resultaterne er ikke så vigtige, hvis du kan tilbyde ”værdier” som sponsoren gerne vil sættes i forbindelse med, såsom engagement, udvikling, præcision, kvalitet eller spænding.

Er det noget for mig?

Netværksgruppen er for talentfulde og/eller eliteudøvere, som er en del af RTE. Desuden skal du være fyldt 16 år og så skal have lyst til at arbejde målrettet med sin sponsorprofil.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du finder tilmeldingen på her på hjemmesiden under "Tilmeldinger", 

Næste netværksmøde 

 

Program
16.00 Velkommen og dagsorden
16.10 Introrunde
16.20 Hvor er du nu, og hvad forventer du?
16.30 Intro til forretningsplan
     - Hvilken værdi skaber du?
     - Hvordan positionere du dig?
     - Hvem er dine kunder?
     - Hvordan når du dine kunder?
     - Skal jeg lave partnerskaber?
17.55 Opsummering og næste gang

18.00 Tak for i dag

 

Tilmelding - Sponsornetværk