Sportslig rådgivning

Her kan du læse om RTE's sportslige tilbud til atleterne

RTE har en række tilbud til sine atleter om rådgivning i forbindelse med deres idræt.

Læs mere om de forskellige tilbud herunder.

Her har du mulighed for hurtigt at få en udredning, hvis du har problemer med kroppen. Hver onsdag kan du booke tid hos Toke Hoeing Lauritsen i perioden 15:45 – 17:45. Konsultationerne foregår i Atletikhallen på Langvang. Udredningen har til formål, hurtigt at guide dig i den rigtige retning indenfor behandlingssystemet.

Kontakt:
Toke Hoeing Lauritsen, tlf.: 51488257, thl@randers.dk

RTE atleter har mulighed for at få individuelle samtaler med en idrætspsykolog. Samtalerne har til hensigt at afklare idrætsrelaterede mentale udfordringer, som du kan arbejde med. Du vil samtidig få vejledning i, hvordan du kan arbejde med udfordringerne, alt efter dit ambitionsniveau

RTE atleter har mulighed for at deltage i et kostvejledningsforløb. Forløbet består af et årligt fælles arrangement samt en individuel samtale. Formålet med forløbet er at klarlægge dit kaloriebehov samt sammensætning og timingen af kalorieindtaget.

For randrusianske topatleter er der mulighed for at indgå i længerevarende forløb, som har til hensigt at klarlægge og optimere konkrete potentialer. Indsatserne udvælges og optimeres i tæt samarbejde med din træner og RTE´s specialistkorps.

Du finder ansøgning skemaet her

 

Udover de støttemuligheder du har du som RTE atlet, har satsningsforeningerne mulighed for at få hjælpe til lokale kurser og udviklingstiltag.

Dette kan være arrangementer som støtter jer med skadesforebyggende træning, vejleder jeres forældre ift. At have meget idrætsaktive børn, eller hjælpe jeres trænere med at optimere træningen.

Spørg i klubben, om de kan hjælpe jer med sådanne arrangementer.