Talentudviklingsmiljøer - workshop

Workshoppen er desværre aflyst pga. Covid-19

Vi kan ikke sige noget om hvornår arrangementet gennemføres, men følg med på www.Randers.dk/RTE eller på Facebook eller Instagram

Talentudviklingsmiljøer - hvad har vi lært de sidste 15 år?

RTE gentager sidste års succes og inviterer endnu engang til en aften i talentudviklingens tegn.
Denne gang har vi fået Kristoffer Henriksen, Idrætspsykologisk konsulent ved Team Danmark og forsker ved SDU til at komme. Han vil, i en kombination at oplæg og jeres erfaringer, sikre eftertænksomhed i vores diskussion af hvordan vi tilrettelægger og udvikler talentudviklingsmiljøer.

Sted: Randers arena

Tid: 4. nov. 17.00 – 20.30

Frist: onsdag d. 28. okt.

Program:
17.00                   Velkommen
17.10                   Opstart v. Kristoffer Henriksen
18.00                   Let måltid
18.15                   Talentmiljøer i jeres klub – workshop v. K.H.
20.00                   Hvad kan vi tage med os?

Ramme:
For at sikre en udbytterig aften, skal klubben være repræsenteret med mellem 2-4 personer. Gerne en blanding af både trænere og ledere.

Kristoffer Henriksen

Kristoffer er lektor og forskningsleder i Learning and Talent in Sport (LETS). Han var blandt de første i verden til at sætte talentudviklingsmiljøet på forskningsdagsordenen. Han har skrevet adskillige internationale artikler om emnet. Han er forfatter og redaktør til flere bøger om talentudvikling og sportspsykologi, herunder: Inspiration til talentudvikling: Et psykologisk perspektiv (2008), Træneren som coach: En praktisk guide til coaching i sport (2009), Talentudviklingsmiljøer i verdensklasse (2011), Talentudvikling i sport: Reflekterede organisationer, gode teams og stærke atleter (2015), Præstér under pres: Guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervsliv (2016), og Mindfulness and Acceptance in Sport: How to Help Athletes Perform and Thrive under Pressure (2020).

Kristoffer har i 12 år haft en halvtidsstilling som sportspsykologisk konsulent i Team Danmark, hvor han hjælper atleter og trænere med at præstere under pres. Han har i denne tid færdedes i mange talent og elitemiljøer og været sparringspartner for adskillige trænere og sportschefer.

Kristoffer arbejder hele tiden med at bygge bro mellem videnskab og praksis. Et nøgle fokus i hans forskning har været at løfte blikket fra det enkelte talent til det gode talentudviklingsmiljø.

På dagen vil vi bl.a. runde:

  • Hvad er talent, og hvordan påvirker vores forståelse af talent hvordan vi løser vores opgaver som underviser, træner, leder mm.
  • Hvad siger videnskaben om talentidentifikation og dosering af træning?
  • Hvad er et godt talentudviklingsmiljø?
  • Hvad er god talentledelse, og hvordan opbygger man en stærkt talent-kultur?
  • Hvad er en god talent-mentalitet? Hvad er mental styrke hos unge talenter og hvordan kan vi støtte op om, at de unge udvikler denne styrke?