For virksomheder - Tilmelding til Karrieredag 2019

Mangler din virksomhed højtuddannet arbejdskraft eller er du nysgerrig på, om din virksomhed kan få gavn af højtuddannet arbejdskraft? Deltag på Karrieredag 2019, og find din virksomheds match.

Deltag i karrieredag i Randers

Mangler din virksomhed højtuddannet arbejdskraft? Eller er du nysgerrig på at finde ud af, hvordan din virksomhed kan få gavn af højtuddannet arbejdskraft?

Deltag på karrieredagen i Randers – og find et match.

Kom og mød højtuddannede, der er klar til at indtage erhvervslivet og bidrage med stor værdi – og find det rette match for netop din virksomhed.

Til karrieredagen får du mulighed for at brande din virksomhed overfor nyuddannede, arbejdssøgende og studerende fra universitetet, der er på jagt efter udfordringer og jobs. Karrieredagen er således også en unik mulighed for at øge kendskabet til Randers som et område med spændende karrieremuligheder.

Som et led i at styrke Randers Kommunes indsats for at tiltrække højtuddannet arbejdskraft, har vi valgt at indgå en samarbejdsaftale med Aarhus Universitet og lave en karrieredag i Randers, hvor også Akademikerkampagnen spiller med. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag med muligheder!

Læs mere på: www.dinkarriere.randers.dk og/eller www.akademikerkampagnen.dk

Vi sørger for, at I får adgang til et cafébord og en mulighed for at brande jeres virksomhed og måske finde et match – inden vi siger farvel med en sandwich + vand.

Tilmeld dig her