Karrieredagene 2020 i Aalborg og Aarhus.

Den 3. og 4. marts samles mødes studerende og virksomheder til karrieredag i henholdsvis Aalborg og Aarhus. Formålet er simpelt: At skabe matches mellem studerende/dimittender og deres fremtidige arbejdsgiver.

Skal din virksomhed repræsenteres på Karrieredagene 2020?

Randers Kommune arbejder målrettet på, at tiltrække relevant højtuddannet arbejdskraft til lokalområdet.

Dette gør vi i tæt samarbejde med vores lokale virksomheder og via indsatsen: ”Din karriere i Randers”.

Som et vigtigt led i denne indsats er vi repræsenteret på uddannelses- og karrieremesser for at gøre opmærksom på karrieremulighederne i Kronjylland.

I den forbindelse vil vi høre, om I kunne være interesserede i, at vi medbringer informationer om Jeres virksomhed på dette års Karrieredage i Aalborg og Aarhus d. 3.-4. marts 2020.  

Konkret ønsker vi at medbringe en PDF-A4-side med jeres præsentation. Præsentationen bliver lagt sammen med øvrige virksomhedspræsentationer på www.dinkarriere.randers.dk, som vi henviser de relevante studerende og dimittender til.

Det skal du gøre

Ønsker I at være med, bedes I gøre følgende:

  • Sende jeres præsentation med en kort beskrivelse af virksomheden. (max. en A4-side)
  • Har I aktuelle og relevante job/praktikopslag kan I lave en ekstra A4 side med disse opslag.

Præsentationen (sammen med evt. logo) bedes fremsendt senest fredag den 27. februar 2020 til per.skjødt@randers.dk. Randers Kommune vil herefter sørge for at virksomhedens præsentation fremgår af www.dinkarriere.randers.dk på messedagene.

Vi ser frem til at hører fra dig

OM Karrieredagene 2020:

Mød veluddannede talenter

Karrieredagene er et event for studerende på sidste del af deres videregående uddannelse samt nyligt dimitterede. Hvert år i uge 10 i samles studerende, nyligt dimitterede, virksomheder og organisationer under ét tag i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og København. Karrieredagene åbner muligheden for at rådgive om karrierevalg, brande virksomhedernes værdier, sætte fokus på karrieremulighederne samt tiltrække de helt rette kandidater.

Øg kendskabet til jeres virksomhed

Deltagelse på Karrieredagene giver mulighed for at finde nye talenter til graduate programmer, fastansættelser, studiejob, projekter, praktikforløb og videreuddannelse. Dialogen på messen giver også mulighed for at brande jeres virksomhed, øge kendskabet til karrieremuligheder og aktuelle jobtilbud i jeres virksomhed, opbygge talentpipeline og screene talenter. På den måde kan deltagelse på messen blive en strategisk del af jeres employer branding aktiviteter.

Meget mere end en messe

Programmet er spækket med karriereevents, inspirerende foredrag, hjælp til jobsøgning og CV. Karrieredagene markedsføres intensivt over for studerende og nyuddannede via vores samarbejdspartnere, universiteterne, faglige organisationer og mange andre kanaler.