Webinar – Balanceret Jobsøgning

Links og inspiration

Som supplement til webinaret kan du her finde links samt læse mere om forskellige aktiviteter og hjemmesider, der kan understøtte en god balance mellem jobsøgning og fritid. Du kan også finde links til gratis tilbud i Randers Kommune, som du kan benytte dig af, hvis du oplever symptomer på stress.

Podcast

Detox din hjerne: Fokus på at punktere de myter og overbevisninger om sundhed, der kan stå i vejen for et vellevet liv.

Ledighedsbjerget: Få gode råd om jobsøgningsprocessen.

Skil dig ud fra de andre jobansøgere: I denne podcast giver Ase dig 10 tips til hvordan du skiller dig ud i din ansøgning.

Lær at trække vejret dybt/være til stede i nuet med

Gratis Yoga med Karen Pallisgaard

Åben og rolig: Gratis adgang til meditationer - Udgives af Fonden Mental Sundhed

Nærvær: Klassiske mindfulnessmeditationer i forskellig længde guidet af Lars Damkjær

Sæt kompetencer i spil ved at netværke

Du kan bruge LinkedIn til at finde det rigtige job eller praktikplads, forbinde og styrke professionelle relationer og lære de færdigheder, du har brug for at lykkes i din karriere. OBS: Jobcenter Randers afholder kurser i brug af LinkedIn, snak evt. med din jobkonsulent om dette, hvis du kunne være interesseret i at bruge LinkedIn i din jobsøgning.

Læs mere på LinkedIns hjemmeside.

Hvis du oplever ledighedsstress

OBS: Kontakt altid din praktiserende læge som det første, hvis du oplever tegn på stress og/eller ledighedsstress.

Psykiatriens Hus

I Psykiatriens Hus er der flere forskellige indsatser og aktiviteter samlet under samme tag for at skabe større sammenhæng og fleksibilitet i indsatsen. Her kan du komme og få støtte, råd og vejledning, hvis du har psykisk sygdom (fx langvarig stressbelastning).

Læs mere om Psykiatriens Hus.

Recoveryskolen

Recovery handler om at skabe en meningsfyldt og tilfredsstillende tilværelse ud fra egne præmisser og forudsætninger. Formålet med Recoveryskolen er at tilbyde undervisning som understøtter denne proces. OBS: Jobcenteret har et samarbejde med Recoveryskolen, tal eventuelt med din jobkonsulent, hvis du kunne være interesseret i at komme på workshop i recovery-tankegangen.

Læs mere om Recoveryskolen.