Forsød insekternes og dit eget liv

Vær med i fotokonkurrencen og vind en lækker økologisk gavekurv fyldt med lækre sager. Du skal bare dele et billede af det insektparadis, du har skabt.

Sammen gør vi Randers vildere og du skal da være med! 🌼🌺

Har du et område i din have eller på din altan med insektvenlige blomster? Så send et billede af herligheden i fuldt flor senest den 5. september til vildiranders@randers.dk.

Vi udvælger to vindere

Den vildeste altan og Den vildeste have. Vinderne vil modtage en lækker økologisk gavekurv og så vil deres insektvenlige have få mulighed for at komme med i Bæredygtighedsmagasinet Exit, der udkommer i januar 2022.
Så hjælper du også Randers Kommune med at vinde konkurrencen Danmarks Vildeste Kommune. Du kan få inspiration til at indrette din egen insektvenlige ’vilde have’ på www.randers.dk/vild