International Hospitality Management

Uddannelsen i International Hospitality Management giver kompetencer i ledelse og drift inden for turisme og hoteldrift.

International Hospitality Management varer halvandet år og er en overbygningsuddannelse, som bygger videre på serviceøkonom, markedsføringsøkonom eller en tilsvarende erhvervsakademiuddannelse.

Uddannelsen har et internationalt perspektiv og giver dig bl.a. viden om, hvordan man udvikler nye markeder og koncepter samt arbejder med gæster fra forskellige kulturer. Uddannelsen giver dig kompetencer til at varetage komplekse og praktiske opgaver inden for markedsføring, ledelse samt drift og udvikling af virksomheder, der beskæftiger sig med f.eks. oplevelsesøkonomi, turisme, hotel og rejser.

Du får undervisning i følgende fagområder:

  • Økonomi, der bl.a. giver indsigt i at lave budgetter og kendskab til økonomiske problemstillinger inden for erhvervet.
  • Ledelse, der giver dig ledelsesværktøjer med fokus på personalestyring og udvikling.
  • Kultur- og gæsteforståelse, der er et internationalt modul med fokus på kulturanalyse og globalisering. Du lærer bl.a. om, hvordan virksomheder forhandler med repræsentanter fra andre kulturer.
  • Strategi, der har fokus på virksomheders udviklingsmuligheder. Du lærer at udvikle nye markeder og koncepter og om virksomhedernes strategiske udfordringer.

Uddannelsen er på engelsk.