MyWay

Indsatsen er for unge imellem 15 og 25 år. Der kræves ikke visitation, og der kan tages direkte kontakt til MyWays medarbejdere, som vil vejlede den unge i indsatsen.

MyWay handler om at finde sin retning i livet. Mange unge mistrives i de valg og forandringer, de står overfor i deres ungdomsliv, og man kan derfor have brug for hjælp til at finde mening og sin rette vej i livet.

I MyWay får man hjælp til at finde sin vej ud af mistrivsel gennem psykologsamtaler, gruppemøder og mentorsamtaler samt nye relationer til unge i lignende situationer.

MyWay arbejder ud fra ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og er en trebenet indsats:

  • Psykologsamtaler hvor man kan begynde at forstå de mønstre man bevæger sig i for også at kunne bryde med de mønstre, som ikke fungerer for en.
  • Mentorsamtaler hvor man arbejder med at tage de skridt ud i livet, som binder terapien og den unges ønsker for sit liv sammen. Det kan også være konkret støtte i de udfordringer, som mange møder bl.a. i forbindelse med fremmøde, relationer, økonomi m.m.
  • Gruppemøder med andre unge - hvor man lærer om psykologi for at forstå hvad der sker inden i og mellem mennesker.

Der kan tages kontakt til medarbejdere hele året og en ung skrives op til det næstkommende ledige hold når der er etableret kontakt. Der starter nye hold i marts, august og december.

For nærmere oplysninger kontaktes MyWays medarbejdere

Tine Kolind-Bille - 23 34 80 79

Trude Lindtveit Frøystad - 21 35 52 67

Mødelokaler og kontor

Vester Allé 5
8900 Randers C

Organiseret i UngeCentret

Regimentvej 16
8930 Randers NØ

Centerleder: Lene Gorm Jørgensen tlf.: 27 53 51 19

Afdelingsleder: Else Marie Revsbeck tlf.: 51 21 11 05