Uddannelsesvejledning 2021

Få information om de mange uddannelsesmuligheder, der findes i Randers, hvornår du kan komme til åbent Hus på uddannelserne, og hvordan du søger om optagelse.

Her på siden kan du blive klogere på de forskellige ungdomsuddannelser, du kan tage i Randers. I år bliver uddannelsernes Åbent Hus-arrangementer afholdt online. I oversigten nedenfor kan du se, hvornår de forskellige uddannelser afholder deres Åbent Hus. Derudover kan vi også anbefale at tage kontakt til uddannelserne, hvor studievejlederne sidder klar til at besvare jeres spørgsmål. Ansøgningsfristen for at søge om optagelse er mandag den 1. marts 2021. 

På hver uddannelsesinstitutions side finder du link til yderligere information om deres Åbent Hus. Og her vil du også kunne finde videoer, der beskriver de uddannelser, som uddannelsesinstitutionen tilbyder. Videoerne er fra en præsentation af uddannelserne på årets uddannelsesaften i november 2020.

Og husk - I er altid velkomne til at kontakte UU på tlf. 8915 4747.

Søg inden 1. marts 2021

Ansøgningsfristen for at søge ind på en uddannelse med start i 2021 er mandag den 1. marts. Forældre til elever i 9. og 10. klasse modtager et brev i deres e-boks med information om ansøgningsproceduren, der finder sted på www.optagelse.dk. Her finder I en videoguide til, hvordan I søger om optagelse.