Lær at svømme.

Lær at svømme og bliv tryg i vandet med svømmelærer Karina.

to personer i svømmebassin.

Lær at svømme og bliv tryg i vandet.

Fra fire år og op.

Karina Villumsen er uddannet svømmeskolelærer via Trampoolin i 2017. Gennem de seneste 6 år har hun specialiseret sig i at hjælpe og vejlede børn og voksne med angst for vand eller give dem en større tryghedsfølelse, når de tager med på ferier med pools, vand og strand. Hun hjælper også, hvis du eller dit barn har et handicap og har brug for viden til, hvordan I bliver mere trygge i vandet.

Al undervisning er bygget op, så du får mest muligt ud af lektionen. Ofte har du kun brug for 3-5 gange for at lære at svømme og blive så tryg i det, at du kan tage med på holdsvømning. Via små og enkelte trin lærer du de forskellige teknikker ved crawl, rygcrawl, brystsvømning og rygsvømning.

Det er privatundervisning, hvor Karina er med i vandet og hele tiden kan støtte og følge dig eller dit barn. Undervisningen bliver tilrettelagt efter dit niveau, tempo og hvad du har behov for. Normalt 20-30 minutter pr. lektion.

Lektionerne foregår i Randers Water & Wellness svømmehallen.

Her er hvad andre siger om forløbet:

"Vi har meldt min datter på 10 år til svømning hos Karina, da vi havde brug for at hun hurtigt blev selvsikker i vandet og kunne klare sig selv trygt i vandet, og det er bestemt blevet indfriet. Bare efter få gange er hun mærkbart hurtigere i vandet, pludselig ligger hun flot lige i vandet og har nu lidt forskellige svømmetag at vælge imellem."

 "Jeg havde vandskræk, men svømmer i dag takket være Karina. Hun er bare god"

"Karina er meget professionel og kan forklare alt ned til den mindste detalje, og når hun underviser, er hun tydeligt 100 % tilstede. Min datter plejer ikke at gide svømmeundervisning og vil hellere lege, men med Karina har det ikke været et problem. Min datter elsker nu at være til svømmetræning!"

"Jeg, som bedsteforælder føler mig mere tryg nu, efter svømmeskole hos Karina Villumsen. 4 drenge i alderen 9-7-6 år har fået en super individuel undervisning på deres niveau. Så har gået lige fra ryg/bryst crawl , brystsvømning , undervandssvømning, samt tilvænning og tryghed i at være i vandet."

Hvis du eller dit barn også vil lære at blive trygge i vandet og lære at svømme, så fang Karina på telefon 31260683 eller via kv@karinavillumsen.dk