Svømning og fitness i Lavia

Alder: +4 år. Her kan du læse om varmtvandssvømning og fitnesstræning gennem klub Lavia.

Tid:

Mandag. Vi svømmer fra kl. 15-17. Træningscentret åbnes kl. 14.

Mødested:

Handicapcenter Kronjylland, Landsbygaden 32, Stevnstrup, 8870 Langå.

Program:

Der svømmes i hold i begge bassiner, 30 min pr hold. Man kan svømme eller lave bevægelse i vand. Vores frivillige træner, hjælper dig med at lave et træningsprogram.

Det ene bassin er 37 grader varmt, og her er der lift til rådighed. Det andet bassin er 32 grader varmt, og her er ingen lift.

Forplejning:

Medbring selv mad og drikke, hvis du har behov for det.

Pris:

Pris: 1050 kr. halvårligt. Betalingen giver også adgang til Lavias andre hold, dvs. også Boccia og torsdagssvømning på Nørrevangsskolen.

Kræver indmeldelse i forening:

Ja Lavia foreningen. Betalingen hertil er inklusiv i deltagerbetalingen for svømmeholdet.

Personale:

6 frivillige. Har du brug for hjælp til af og påklædning aftales dette ved tilmelding. Der er både mandlige og kvindelige frivillige hjælpere.

Maxantal:

30 personer fordelt ud på de forskellige hold af 30 minutters varighed.

Målgruppe:

Dette er for alle målgrupper og aldersgrupper. Når du tilmelder dig, så aftaler vi, hvilken form for støtte de frivillige hjælpere kan tilbyde dig. Det kan også være at der aftales, at du skal have personlig hjælper med.

Busforbindelse:

Bus nr. 73.

Tilmelding til kontaktperson:

Per, 23 45 71 86, barret-christensen@hotmail.com

Handicaptilgængelighed

Toiletforhold:

Ja, også handicaptilgængelige toiletter.

Fysisk tilgængelighed; mulighed for kørestol:

Ja. Der er badebåde i de store omklædningsrum, og der er lift til rådighed til det 37 grader varme bassin.

Psykisk tilgængelighed; Mulighed for at trække sig væk fra aktiviteten:

Ja, man kan gå for sig selv i mindre udestue ved gangarealet.