KOMsammen Randers

KOMSammen er for unge, der er ensomme.

Tid:

Vi mødes hver mandag kl. 17.30. Første gang du beslutter dig for at tage til en KOMsammen-mandag møder du op i Frivilligværket kl. 17.00, altså en halv time før alle andre. Her vil to af vores frivillige tage godt imod dig. Sammen holder vi en samtale for at finde ud af, om KOMsammen Randers er det rette tilbud for dig. Derefter kan du være med, så ofte du har lyst. Det vigtigste er bare, at du har lyst og mod på det.

Vi lukker 20.30.

Mødested:

Frivilligværket Randers, Kirketorvet 2A, 8900 Randers C.

Program:

I KOMsammen Randers mødes vi i Frivilligværket. Herfra tager vi enten ud og laver nogle aktiviteter sammen, eller gør klar i køkkenet til at lave lækker mad sammen.

Det handler ikke om at ’blive sund’ eller være god til sport, men om at have det sjovt og få lidt sved på panden sammen med andre.
Omdrejningspunktet er  fælles aktiviteter, der først og fremmest har fokus på, at det skal være hyggeligt, og at alle skal kunne være med.

Forplejning:

Den 1. mandag i hver måned laver vi mad sammen i Frivilligværkets køkken.

Indimellem spiser vi sammen, men de øvrige mandage skal du have spist hjemmefra. Du kan se i vores facebook gruppe, hvornår vi laver mad sammen.

Pris:

Det koster ikke noget at deltage, men der kan være en deltagerpris, hvis vi fx laver mad, eller prøver en sportsgren, som er lidt dyr. Vi holder priserne lave, og du kan altid se på vores facebookside, om du skal have penge med.

Frivillige:

KOMsammen drives udelukkende af unge frivillige og er således et ung-til-ung projekt, hvor de frivillige giver jævnaldrende unge noget, de ikke kan få andre steder: Nogle jævnaldrende at være sammen med, snakke med og lave aktiviteter med.

Du kan se de frivillige her.

Maxantal:

Ingen maxantal. Vi plejer at være mellem 4-10 stykker.

Målgruppe:

KOMsammen Randers er et tilbud til unge mellem 15 og 30 år, der kender til følelsen af ensomhed og som har lyst til at arbejde med det, mens vi bevæger os, laver lækker sund mad og tager ud i naturen.

Det er også for unge, der har et handicap, fx autisme, nedsat funktionsevne eller en depression.
I KOMsammen Randers er det ikke vigtigt, om du har et handicap eller ej, men vi vil meget gerne, at du er villig til at være åben omkring det.

Busforbindelse:

Du kan tage bussen til Randers Busterminal og gå derfra.

Tilmelding til kontaktperson:

Du skal ikke tilmelde dig, men bare møde på.

Hvis du vil vide mere, så ring til 70 208 308 eller skriv til komsammen_randers@ventilen.dk.

Link til facebookside:

https://www.facebook.com/KOMsammenRanders/