Børnehandicapplan

Randers Kommune inviterer til workshops om den nye børnehandicapplan 2020-2023

Randers Kommune skal i gang med at lave en ny udviklingsplan for børnehandicapområdet. Vi er meget interesserede i jeres holdninger og idéer. Vores erfaring er, at jeres input og erfaringer er værdifulde og uundværlige inputs i vores arbejde med at styrke området.

OBS! Vi har tidligere udsendt invitationer til workshops den 24. oktober, 31. oktober og 5. november 2019. På grund af få tilmeldinger slår vi workshoppene sammen til én. Vi håber, at det betyder, at flere har mulighed for at prioritere at komme i en travl hverdag. Workshoppen holdes:

Tirsdag den 5. november 2019 kl. 15.30-19.00,

Lokale D2.58, Laksetorvet 1, Randers

 

På workshoppen vil der være et oplæg, der skal inspirere os. Derudover vil der være flere gruppedrøftelser, hvor det er muligt at komme med jeres erfaringer og inputs til udvikling af børnehandicapområdet. Vi slutter workshoppen af med en sandwich, som kan tages med hjem eller spises i lokalet.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er den 3. november 2019. Du tilmelder dig ved at skrive til mailen Boernehandicapplan@randers.dk. I mailen bedes du skrive deltagerantal. Har du tidligere tilmeldt dig workshoppen den 5. november 2019, så er du stadig tilmeldt.