Recoveryskolen

Recovery handler om at skabe en meningsfyldt og tilfredsstillende tilværelse ud fra egne præmisser og forudsætninger. Formålet med Recoveryskolen at tilbyde undervisning som understøtter denne proces.

Recovery - det vedrører også dig

Uanset psykisk sårbarhed eller ej kan vi alle have været i berøring med recovery i løbet af vores liv. Det at komme sig, at lære ny livsmestring, at finde styrke og håb, at opdage og udvikle sine egne ressourcer er fællestræk for alle, uanset hvad vores recoveryproces udspringer af. Dette er udgangspunktet for undervisningen i Recoveryskolen.

Vores kurser

Kurserne er åbne for alle der interesserer sig for recovery, enten som personlig rejse og/eller som fagligt og teoretisk fænomen.

Kurserne henvender sig således både til borgere med og uden psykisk sårbarhed, til fagprofessionelle og til pårørende/ netværk samt til elever/studerende.

Al undervisning foregår i hold på 4-10 deltagere. Som deltager skal man være indstillet på at bruge sine egne levede erfaringer åbent, da netop den ligeværdige erfaringsudveksling er grundlæggende for Recoveryskolens metode.

For aktuelt kursuskatalog, følg Recoveryskolen på Facebook eller kontakt koordinerende underviser Daniel Ancher Andersen.

Nyt hold på peeruddannelsen efterår 2021

 

Opstarten er mandag den 20. september. Ansøgningsfristen er tirsdag den 17. august 2021 kl. 10.00.

Optagelsessamtalerne bliver afholdt:

Fredag d. 27/8

Mandag d. 30/8

Tirsdag d. 31/8

Det er vigtigt at du holder disse dage åbne, så du har mulighed for at deltage hvis du bliver indbudt til samtale :) 

 

Info-møde:

Der afholdes infomøde om peeruddannelsen tirsdag d. 10. august kl. 16.30-18.00 i Psykiatriens Hus, lokale 10, indgang B, 1. sal

 

Eventuelle spørgsmål - ring eller skriv til:

Koordinerende underviser
Daniel Ancher Andersen
Telefon: 2944 7512
E-mail: daniel.ancher.andersen@randers.dk

For yderligere oplysninger om grundlaget for peeruddannelsen se www.peermidt.dk.