Golf

Bliv mere fysisk aktiv i naturskønne omgivelser og få hjælp af dygtige fagpersoner.

"Golf er en sport, som man hurtigt kan blive grebet af. Når man for eksempel slår til bolden med sin driver og ser, hvor langt bolden kommer, så rykker det i én for at slå endnu et slag, " fortæller Marck Lindved fra Randers Golf Klub.

I 2018 lavede klubben et projekt med Randers Sundhedscenter, hvor 15-16 ikke idrætsaktive borgere fulgte et tre måneders golfforløb. Halvdelen af dem spiller i dag golf i klubben.

"Det er en sport, der også handler om at gøre noget sammen med andre. Samtidig er den friske luft og omgivelserne i naturen med til at motivere én på golfbanen, " fortæller Marck Lindved.

Golf er også en god idræt, hvis man gerne vil brænde nogle kalorier af. En runde på 18-hulsbanen svarer til at gå omkring 11 kilometer, hvis man dog ikke tager golfbilen rundt på banen. Og når du skal slå til bolden, så svarer svinget med driverkøllen til et 60-70 kilos bænkpres i et motionscenter. Det kræver samtidig ikke mange forudsætninger at begynde på golfspillet, og det gør sportsgrenen særligt velegnet for begyndere.

I Randers kommune er der to golfklubber, som begge har særlige forløb for begyndere. Det er Randers Golf Klub og Randers Fjord Golf Klub.