Løbefællesskaber

"Vi løber i Randers" og "Parkrun" er to gode tilbud til dig, der gerne vil løbe sammen med andre.

Vi løber i Randers

"Vi løber i Randers" er et gratis tilbud for dig, der har lyst til at løbe sammen med andre lørdag morgen kl. 9, samt tirsdage og torsdage kl 17. Der er to ruter - henholdsvis 5 og 10 km.

Uanset om du er begynder, øvet eller professionel, er du velkommen til at løbe med. Der løbes i Randers Midtby og i de skønne omgivelser omkring Gudenåen.

"Vi løber i Randers"  har også løbeskole for begyndere. 

Sted: På gårdspladsen ved Dansk Fitness i Jernbanegade.  Er du interesseret  så  møder  du  op  på  et af de  ovennævnte tidspunkter - der  er  ingen  tilmelding  eller  kontingent.  

Nærmere  information  kan  fås  hos  "Vi  løber  i   Randers" på  tlf.   5189 8291  eller på løbefællesskabets Facebook-side  

Parkrun

Hver lørdag kl. 9 kan alle interesserede deltage i et motionsfælleskab på Nordre Fælled.

Det er gratis og uforpligtigende at være med til Parkrun, og det kræver intet medlemskab. Alt hvad du skal gøre, er at tilmelde dig via eventens hjemmeside.

Arrangørerne af Parkrun har hver gang en officiel tidstager og løbsleder med. Det er frivilligt om, du vil have oplyst tiden. Løbefællesskabet arrangeres af frivillige, og der tilbydes te og kaffe efter løbeturen.

Sted: "Myretuen" for enden af Gl. Jennumvej ved Nordre Fælled (8930 Randers NØ)