Konference: Foreningsliv for alle

"Bevæg dig for livet – Randers" holder foreningskonference torsdag den 2. april kl. 17.00-21.30 i Arena Randers.

Hvordan får vi flere aktive medlemmer i de lokale foreninger? Og hvordan får vi skabt nye og flere aktiviteter i foreningerne? Hvordan kan foreningslivet henvende sig til nye målgrupper?

Det er temaet når "Bevæg dig for livet – Randers" holder foreningskonference torsdag den 2. april kl. 17.00-21.30 i Arena Randers.

Bestyrelser, trænere og ledere i de lokale foreninger opfordres til at deltage. Da det handler om vores fælles fremtid, vil vi også opfordre til, at foreningerne tilmelder nogle aktive unge (13-18 år).

Deltag i konferencen "Foreningsliv for alle" og få inspiration til:

  • Rekruttering og fastholdelse af frivillige
  • Opstart af forskellige aktiviteter (familieidræt, seniorspejd, e-sport, motionsboldspil, senioridræt, idræt for udsatte, osv.)
  • Hør om støttemuligheder til kontingent og udstyr
  • Quickguide til medlemstilvækst
  • Fremtidens foreningsliv for unge i Randers

Og meget mere.

Oplæg ved fremtidsforsker Anne-Marie Dahl

Konferencen indledes med oplæg af bl.a. Anne-Marie, der sætter fokus på fremtidens brugere af fritidslivet. Derefter er der workshops, hvor deltagerne får konkrete værktøjer og inspiration med hjem til egen forening.

På konferencen kan man også høre mere om "Bevæg dig for livet-puljen" på 200.000 kroner, der kan søges af de foreninger, som deltager i konferencen.

Tilmelding

Tilmeldingen foregår ved at udfylde nedenstående formular.

OBS: Sidste frist for tilmelding er mandag den 20. marts.

Når du sender den udfyldte tilmeldingsblanket, giver du samtidig samtykke til, at Randers Kommune må behandle de personoplysninger, du sender.

Læs hvordan Randers Kommune håndterer personoplysninger her.