Min livsstil i balance

Har du lyst til at arbejde med dig selv og ønsker du, at din livsstil fremover skal være sundere? Er du motiveret for at lære nyt om dig selv og din sundhed igennem arbejdet med nye redskaber og metoder til bedre at tage vare på dig selv og din sundhed – så er 'Min livsstil i balance' måske noget for dig.

Hvad er 'Min livsstil i balance'?

'Min Livsstil i balance' er et holdforløb i Randers Sundhedscenter til dig, der bøvler med dit forhold til din krop og mad. Forløbet handler IKKE om tallet på vægten, kalorietælling eller strikse regler. Derimod er 'Min Livsstil i balance' et forløb, hvor du, ved bl.a. at sætte fokus på dine madvaner og tankemønstre omkring mad, opnår en bedre og sundere livsstil. Vi kommer sammen ind på emner som vaner og forandring, mindfulness, kropsaccept, sult og mæthed samt omsorgen for dig selv.

Forløbet er:

  • Et gruppeforløb med ca. 15 deltagere på holdet
  • Et forløb på ca. 10 gange, hvor de første 5 mødegange er 1 gang ugentligt og de sidste 5 gange er hver 2 uge.

Vi begynder med et fælles informationsmøde. Her får du yderligere informationer og finder ud af, om 'Min livsstil i balance' er noget for dig.

 

Hvem kan være med?

  • Både mænd og kvinder
  • Du skal være over 18 år og have et BMI > 25

For at vi opnår det bedst mulige forløb skal du være aktivt deltagende på holdet og være motiveret for at ville ændre din livsstil. Du skal ville arbejde med dig selv og dit tankemønster omkring mad.

Forløbet foregår udelukkende på dansk.

 

Tid og sted

Du skal have deltaget på informationsmødet for at kunne starte på gruppeforløbet.

Fælles informationsmøde: mandag d. 24 februar 16.30-18.00

Det fælles informationsmøde finder sted i Tdh-salen på 3. sal i Randers Sundhedscenter, Thors Bakke, Biografgade 3, 8900 Randers C.

 

Holdopstart følgende dage:

Tirsdag d. 3. marts kl. 16.30-19.00

Onsdag d. 25 marts kl. 09.30-12.30

                                                                   

Tilmelding til informationsmødet

Send en mail til birgith.Jespersen@randers.dk for at blive tilmeldt til informationsmødet. Dette er IKKE en tilmelding til Min livsstil i balance. Endelig tilmelding til holdet sker først efter informationsmødet. Tilmeldingsfristen er fredag d. 21. februar 2020.

 

Yderligere spørgsmål angående forløbet kan stilles til kkw@randers.dk eller kbn@randers.dk