Forebyggende tilbud - kronisk sygdom

Her kan du få hjælp til at blive bedre til at håndtere dit liv med kronisk sygdom.

Hvis du har en kronisk sygdom og er over 18 år, kan du komme til en afklarende samtale i Randers Sundhedscenter.

Du skal have en henvisning fra din egen læge. Din læge kan henvise dig til en afklarende samtale, men ikke til det endelig tilbud. Når henvisningen er sendt, vil du modtage en invitation fra koordinatoren i Randers Sundhedscenter i din e-boks. Her vil også være et spørgeskema, som vi vil bede dig om at udfylde. I samarbejde med koordinatoren afklares det, hvilke tilbud der er relevante for dig.

I en samtale af ca. 1 times varighed gennemgår du din dagligdag med koordinatoren, og sammen skaber I et overblik over, hvad der skal gøres noget ved. Du vælger selv 2-3 områder ud, som du vil arbejde videre med.

Her er en bred vifte af muligheder, som både kan foregå i Randers Sundhedscenter og andre steder. Koordinatoren kender de tilbud, der findes i foreninger, i kommunen, i regionen mv. Koordinatoren rådgiver om, hvordan du kommer videre til det tilbud, der passer til dig.

Efter et ½ år vil koordinatoren lave en afsluttende samtale, hvor I sammen vurderer, hvordan det er gået. Resultaterne sendes til din læge. Du vil også denne gang blive bedt om at udfylde et spørgeskema.

Tilbud

Trivsel og mental sundhed