Christina Tofthøj Jensen

Christinas arbejde er til gavn for både forskning og borgere.

Christina brænder for sit arbejde som sundhedsfaglig medarbejder i Tjek dit helbred. Hverdagen er nemlig et godt miks af dialog med borgere, undervisning på Tjek på Livsstilen og gode grin med kollegerne, der altid kan vende en dårlig dag 180 grader. Og her kan hun arbejde i dybden med passionen kost og ernæring.

Hvad laver jeg til hverdag i Tjek dit helbred?

Til daglig laver jeg helbredstjek af borgere og underviser på Tjek på Livsstilen.

I selve helbredstjekket tager jeg borgeren igennem forskellige målinger, og derefter er min rolle at vurdere, om der er behov for et lægebesøg, en plads på et af vores opfølgende tilbud eller at de bare fortsætter deres gode vaner.

På Tjek på livsstilen underviser jeg i kost og ernæring. Her kan jeg arbejde dybere med deltagerne, så jeg for alvor kan flytte dem mod en sundere livsstil. Det handler meget om hjælp til selvhjælp – og jeg elsker virkelig at hjælpe andre mennesker.

Jeg er tidligere tjener, hvilket gør, at jeg også altid har fokus på at give en god service. Det motiverer mig, når borgerne siger, at de har haft en god oplevelse!

Jeg brænder også for selve forskningsprojektet, der ligger bag Tjek dit helbred. Det motiverer mig at vide, at mit arbejde er vigtigt. Jeg føler mig som en nøgleperson, for hvis jeg ikke udfører mit arbejde ordentligt, kan resultaterne ikke bruges i forskningen.

I Tjek dit helbred har jeg i øvrigt de bedste kolleger. De kan altid give et smil på læben!

Mit bedste sundhedstip

Alt med måde!

Forestil dig, at du har en volume-knap på din kost og motion. Du kan altid skrue op og ned i en periode, men sluk aldrig helt for knappen.

Lyt til kroppen og find balancen – og husk, at alt i princippet er tilladt, men alt med måde.