Iben Holbæk Lundager

Det store overblik skabes af Iben.

Iben har taget førerstokken, og hver dag koordinerer hun samarbejdet mellem de involverede i Tjek dit helbred. Et projekt, hun finder enormt fascinerende – og helt nødvendig, da forskningen skal vise, om det kan fremme borgernes sundhed.

Hvad laver jeg til hverdag i Tjek dit helbred?

Mit daglige arbejde er meget alsidigt.

Jeg lægger stor vægt på arbejdsglæde, og at de folk, jeg leder, synes det er fedt at komme på arbejde og har meningsfulde arbejdsdage. Derudover laver jeg meget koordinerende arbejde sammen med Aarhus Universitet, som står for forskningsprojektet.

Som projektleder i ”Tjek dit helbred” føler jeg lidt, jeg er kommet hjem igen, da vi arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse. Vi er alle virkelig stolte af og glade for at arbejde med noget, der giver konkrete resultater på, om helbredstjek giver mening. I min optik skal nogen turde tage skridtet og lave helbredstjek i stor skala for at få nogle seriøse resultater.

Inden jeg blev leder, sagde jeg, at hvis man har andre ambitioner som leder end at skabe verdens bedste arbejdsplads, så skal man ikke være leder. Det må være førsteprioritet.

Det imponerer mig dagligt, hvor dygtige de ansatte i Tjek dit helbred er på hver deres område!

Mit bedste sundhedstip

Vær fleksibel!

Du skal se dit liv, hvor du er lige nu. Du bliver nødt til at acceptere din kontekst og sætte pris på de ting, du så kan nå. Tag trapperne i stedet for elevatoren, gå til toget eller noget lignende. Små ting kan også gøre det.