Laura Breiner Nielsen

Laura elsker at møde borgerne.

For Laura er helbredstjek ikke blot en analyse og gennemgang af resultater fra blodtryksmåling og kondital. Det handler om mennesker – og at møde dem, hvor de er. Denne passion for mennesker og sundhed udlever hun i høj grad også, når hun står som koordinator og holdleder for flere hold på Tjek på livsstilen.

Hvad laver jeg til hverdag i Tjek dit helbred?

Min hverdag består af en god blanding imellem at foretage helbredstjek og stå for udvalgte hold i Tjek på livsstilen. Jeg bliver meget engageret i det. Hvordan rykker vi ved deltagerne bedst muligt, og hvordan får vi skabt noget godt for dem? Det prøver vi at sidde og nørde lidt med.

I helbredstjekkene tager jeg fysiske målinger af eksempelvis blodtryk og kolesterol. Men mit arbejde er også at tage godt imod borgeren og få en god snak med den enkelte, så de føler, de bliver set og hørt.

Selvom jeg godt kan være træt en dag, kan jeg møde en borger, som får mig til at glemme det, fordi jeg hører en god historie og får et nyt perspektiv på tingene. Det er det fantastiske, der sker, når man møder andre mennesker – og det er rigtig sundt.

Kulturen i vores team er meget omsorgsfuld og respektfuld. Der skal nok være én til at sige ”Det skal nok gå.” Og så er det fagligt dygtige mennesker, som gør en virkelig god indsats hver dag.

Mit bedste sundhedstip

Vær fleksibel!

Du skal hele tiden være god til at tilpasse dig og være fleksibel i dine tanker, overbevisninger og rutiner. Du skal gøre det, du kan, og gøre dit bedste inden for hverdagens rammer, som kan skifte fra dag til dag.

Hvis vi generelt mere i livet kunne finde en mellemvej og en balance i tingene, tror jeg, det kunne hjælpe meget.