Mark Dahl

Mark vil give borgerne en god oplevelse.

Blodtryk, højde og kondital er noget af det, Mark måler, når han dagligt foretager helbredstjek. Men hans fokus er ikke kun de fysiske målinger, men også at borgerne får en god oplevelse med hjem. Og så brænder han for motion og deler gerne sin viden i det opfølgende tilbud Tjek på livsstilen.

Hvad laver jeg til hverdag i Tjek dit helbred?

Halvdelen af tiden laver jeg helbredstjek på borgerne. Her er min primære opgave at indsamle data til projektet, men det er ikke det, der har mit fokus. Min rolle er at give borgerne en god oplevelse – uanset, hvem de er.

Jeg brænder også for at motivere borgerne og vise dem, at de kan mere, end de lige går og tror. Når jeg udfører et helbredstjek, forsøger jeg altid at rose borgeren på de punkter, de klarer sig godt.

I den anden halvdel af tiden arbejder jeg på et af de opfølgende tilbud, borgerne kan komme på efter helbredstjekket. Det er et livsstilshold, hvor vi arbejder med kost, motion, træning og vaner. Et af de bedste ting ved mit job er, at jeg får lov til at påvirke så mange menneskers liv positivt. Både i helbredstjekket og på holdene.

Jeg arbejder i Tjek dit helbred, fordi det giver mening for mig. Jeg føler, jeg gør noget godt for andre – og det motiverer mig meget.

Og så er det rart at være et sted, hvor ens kolleger også kan lide at være. Man kan lære så meget af ens kolleger, hvis man bare lytter og stiller spørgsmål. Det giver både ny viden og erfaring, og det er også derfor, jeg er her.

Mit bedste sundhedstip

Sund kost og træning: Bevæg dig så meget, som muligt, og spis en masse sund mad. Find det, som virker for dig, og gør det ikke for kompliceret.