Sundhed og trivsel på arbejdspladser

Sundhedshøjskolen tilbyder også sundhed og trivsel på Arbejdspladsen.

I de lokalområder, hvor der er en sundhedshøjskole, iværksættes træning af 5 minutters varighed på én virksomhed. Træningen foregår på arbejdspladsen og tilpasses de arbejdsforhold og evt. belastninger, der findes på den enkelte arbejdsplads. På virksomheden uddannes trivselsambassadører og ledelse til at motivere og hjælpe kollegaer med den daglige træning.

Asferg – Ældrecentret Terneparken

På Ældrecentret Terneparken trænes dagligt med elastikker. Træningen afhjælper personalets smerter i nakke og skuldre. Der trænes i små grupper flere gange dagligt, så alle personaler har mulighed for at deltage. Træningen foregår direkte på ældrecentret – hvor de ældre beboere er velkomne til at deltage i træningen.

Assentoft - DAKA

På Daka trænes styrketræning uden træningsredskaber 2 gange dagligt. Træningen udføres i Dakas kantine kl. 8.25 og kl. 9 – lige efter deres første pause. Træningen afhjælper skader og skavanker ift. arbejdsstillingerne.

Havndal - All Creative

På All Creative trænes elastiktræning hver dag. Træningen afhjælper skader og ømhed fra ensidigt gentaget arbejde. Træningen foregår direkte i produktionen, hvor en klokke ringer, når det er tid til elastiktræningen, herefter spiser medarbejderne frokost.

Øster Tørslev - Plejehjemmet Åbakken

På Plejehjemmet Åbakken trænes dagligt med elastikker. Træningen afhjælper personalets smerter i nakke og skuldre. Der trænes i små grupper flere gange dagligt, så alle personaler har mulighed for at deltage Træningen foregår direkte på plejehjemmet – hvor de ældre beboere er velkomne til at deltage i træningen.