Kultur- og fritidstilbud

Kulturinstitutioner, indendørs oplevelsessteder, seværdigheder, fritids- og idrætsaktiviteter

Randers Kommunes kulturinstitutioner, indendørs oplevelsessteder seværdigheder rundt om i kommunen er lukket for besøgende til og med den 10. maj.

Lukning gælder også Værket, Randers Egnsteater, Museum Østjylland, Randers Kunstmuseum, Randers Musikskole, Randers Kammerorkester, Fritidscentret, Helligåndshuset og Randers Bibliotek. Kulturarrangementer i hele kommunen er aflyst. Er du i tvivl om dit arrangement er aflyst og hvordan du skal forholde dig i forhold til billetter med videre, så opsøg informationen hos arrangørens hjemmeside, facebook-side eller lignende.

Lukning af faciliteter til kultur- fritids- og idrætsaktiviteter

Randers Kommune har besluttet at lukke for alle forenings- og fritidsaktiviteter i borgerhuse og på de kommunale skoler, idrætshaller, gymnastiksale og svømmesale samt alle udendørs idrætsanlæg. Det vil sige alle indendørs og udendørs kommunale idrætsfaciliteter. Lukningen er pt. gældende til og med mandag den 10. maj. Bemærk, at datoen kan ændre sig.

Randers Kommune opfordrer de selvejende institutioner og alle foreninger til at lukke ned for alle indendørs og udendørs aktiviteter i samme tidsrum.

Alle aftenskolerne i Randers har lukket - herunder AOF, LOF, FOF, DOF, GOK

Water & Wellness har lukket og Arena Randers har lukket.

Færdsel i parker og naturen

Der må ikke samles flere end 10 personer.

Hold mindst to og gerne flere meters afstand til hinanden, hvis det er nødvendigt at lufte hunden eller sig selv. Randers Kommune har sat skilte op i parkerne for at minde borgerne om, at de skal holde afstand, når de færdes ude. 

Samtidig er der sat spærrebånd rundt om parkour- og fitnessanlæg i kommunens sportspark – Tronholmparken. Det sker for, at der ikke bliver spredt smitte under brugen af disse. Anlæggene er således lukket midlertidigt ned. Dette glæder også fitnessanlægget på toppen af Randers Sundhedscenter.

Randers Naturcenter

Randers Naturcenter er lukket for besøgende - som det ser ud lige nu til og med den 10. maj.

Medarbejdere tager sig af dyrene og området, mens der er lukket.

Det er  muligt stadig at komme i kontakt med Randers Naturcenter, hvis man har brug det det. Du kan kontakte Helle Marie Taastrøm på mail naturcenter@randers.dk eller telefon 2544 1698.

Udbyhøj Lystbådehavn

Havnekontoret holder lukket til og med den 10. maj. 

Havnefoged Christian Heibel Godsk kan dog stadig kontaktes i hverdage mellem kl. 08.00-17.00 på tlf. 2047 3682 og e-mail chg@randers.dk.

Det er sæson for generalforsamlinger

Om det siger Per Paludan Hansen, formand i Dansk Folkeoplysnings Samråd:

"Foreningerne er bundet af vedtægter, der fastlægger, hvornår generalforsamling skal finde sted. Men dette er en force majeure situation, og det overtrumfer vedtægter. Det er bestyrelsernes ansvar at træffe den rigtige beslutning og sikre foreningernes drift, indtil det igen blive muligt at holde generalforsamling."