Webinar den 14. maj 2020

Deltag i et webinar om hjælpepakker, rekruttering, økonomisk støtte til uddannelse/kurser, kompetenceudvikling, arbejdsfordeling m.m.

Noget nyt har vi fået ud af den sidste tid. Vi har lært at samle os på digitale platforme. Det gør vi derfor den 14. maj 2020, hvor vi fra klokken 9.00 til 10.15, i samarbejde med flere aktører, afholder et webinar for virksomhederne i Randers, der vil byde på mere viden om hjælpepakker, rekruttering, økonomisk støtte til uddannelse/kurser, kompetenceudvikling, arbejdsfordeling m.m. 

Du deltager ved at trykke på dette link https://meet.randers.dk/michael.kristoffersen/QJ609L4T gerne i lidt god tid før start, så du kan teste teknikken. 

Hvis du hellere vil have tilsendt en kalenderindkaldelse med linket i, så skriver du blot til jobcenter.erhverv@randers.dk, så sender vi sådan en til dig. Har du ellers spørgsmål, kan du kontakte virksomhedskonsulent Michael Kristoffersen på 5156 2115.

Vi håber, så mange som muligt har lyst til og mulighed for at deltage. 

Webinaret afholdes i samarbejde med: Jobcenter Randers Erhverv, 3F, Erhverv Randers, Erhvervsakademiet Dania, Tradium, Industriens Uddannelser og kompetenceforsyning midt