Adgang med SMS

Tilmeld dit telefonnummer til SMS-ordningen og køb adgang til alle genbrugspladser i hele Business Region Aarhus.

Nu kan du købe adgang til et enkelt besøg på alle genbrugspladser i hele Business Region Aarhus. For at købe adgang med SMS, skal dit telefonnummer være tilmeldt vores service. Har du flere telefoner i din virksomhed, skal du tilmelde hvert af de numre, der skal bruges til at købe adgang.

Et besøg i Randers Kommune koster 300 kr. (eks. moms). Prisen varierer fra kommune til kommune. Du skal være opmærksom på, at det er Hedensted Kommune, der står som betalingsmodtager. Det er fordi, at de står for betalingshåndteringen af opgaven.

OBS! Der er nu krav om ekstra sikkerhed ved betalinger online. Det kræver NemID eller sms-kode at betale med kreditkort. Læs mere på Nets' hjemmeside.

Ved oprettelse vil der blive trukket et beløb på 1,00 kroner. Det er ikke en fejl, men en procedure til verifikation af dit betalingskort.

Sådan køber du adgang på dagen

Du køber adgang til en genbrugsplads ved at sende en SMS med pladsens unikke kode til 1919. Du modtager derefter en kvittering, der er din adgangsbillet. Mod forlangende skal kvitteringen vises til personalet.

Alle genbrugspladser i Business Region Aarhus har en unik kode, som fremgår af skiltningen på pladsen. I Randers Kommune kan du købe adgang til de fire genbrugspladser.

Randers Genbrugsplads: GP 7301

Asferg Genbrugsplads: GP 7302

Langå Genbrugsplads: GP 7303

Øster Tørslev Genbrugsplads: GP 7304

OBS! Kan du ikke tilmelde dit telefonnummer, kan du ringe til 77 34 40 34 og betale med kreditkort via det tilsendte link.