Er du klar til en karriere i den innovative plastbranche?

Plastklyngen i Randers består af landets mest moderne og automatiserede industrivirksomheder. Og de er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, der kan producere innovative og bæredygtige plastløsninger og –produkter. Virksomhederne søger både faglærte og ufaglærte, og du kan være én af dem!

Ansatte i plastindustrien producerer mange forskellige produkter, som du kender fra din hverdag. Alt fra fødevareemballage til fx skyr, ketchup og fetaost til hospitalsflasker og designerstole lavet af genbrugsplast. Den velkendte hoptimist produceres også i Randers.

Plastbranchen er for dig, der er nysgerrig på ny teknologi og har lyst til at blive en del af en innovativ branche. Plastvirksomhederne i Randers er kendt for deres høje grad af automatisering og investering i ny teknologi. Og flere af virksomhederne er langt fremme inden for både 3D-print og robotisering.

Plastbranchen ansætter både ufaglærte og faglærte. Ansatte i plastbranchen ofte uddannet som plastmagere, plastmedhjælpere og industriteknikere. 

Mange plastvirksomheder i Randers søger også ufaglærte medarbejdere, som har mulighed for at blive oplært, mens de er i arbejde. 

Plastvirksomhederne i Randers er altid på udkig efter nye medarbejdere, og de søger både faglærte og ufaglærte.

Du kan læse mere om virksomhederne og deres kontaktoplysninger i højre side. De tager gerne imod uopfordrede ansøgere. Derudover findes der stillingsopslag på alle jobportaler.