Er du klar til en karriere i den innovative plastbranche?

Plastklyngen i Randers består af landets mest moderne og automatiserede industrivirksomheder. Og de er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, der kan producere innovative og bæredygtige plastløsninger og –produkter. Du kan være én af dem?

Plastproduktion logo

Bliv fremtidens arbejdskraft

Plastvirksomheder i Randers er gået sammen om at sikre fremtidens arbejdskraft, og de søger derfor medarbejdere, der er nysgerrige på ny teknologi og har lyst til at blive en del af en innovativ branche. Plastvirksomhederne i Randers er kendt for deres høje grad af automatisering og investering i ny teknologi. Og flere af virksomhederne er langt fremme inden for både 3D-print og robotisering.

Bæredygtighed og cirkulær økonomi

Plastindustrien i Randers producerer mange forskellige produkter, som du kender fra din hverdag. Alt fra fødevareemballage til fx skyr, ketchup og fetaost til hospitalsflasker og designerstole lavet af genbrugsplast. Den velkendte hoptimist produceres også i Randers.

Bæredygtighed, genanvendelse og cirkulær økonomi udgør en central del af plastindustriens forretningsmodeller. Virksomhederne er især kendetegnet ved ressourceeffektivitet, høj genanvendelsesprocent og brug af affaldsplast i produktionen.  

Læs mere om plastklyngens virksomheder og deres kontaktoplysninger i højre side og se videoen herunder for at lære mere om, hvordan det er at arbejde i plastindustrien i Randers Kommune.