Hjælp med at indrette hjem til ukrainere der skal have bolig i Randers

Randers Kommune har oprettet et "boliglager", hvor alle kan aflevere møbler, køkkengrej, sengetøj og andet, der er nødvendigt i en startpakke for at kunne indrette en bolig. Formålet er hurtigt at have startpakker klar til ukrainere, der har fået opholdstilladelse og skal have bolig i Randers Kommune.

Du kan aflevere møbler, gryder, bestik, viskestykker, sengetøj, glas, krus, legetøj og andet indhold til boliger.

Åbningstid i Boliglageret er tirsdag og torsdag kl. 09-15. Boliglageret er placeret på Hvidemøllevej 7 i Randers.

Vær opmærksom på, at der ikke indsamles på genbrugspladserne længere. Alt skal afleveres på Hvidemøllevej 7. Det er også muligt at stille effekter under den opslåede pavillon uden for lageret uden for åbningstiden.

Fakta: Indhold i en startpakke

Listen over indhold i en bolig kommer fra kommunens Integrationsafdeling og svarer til den liste, man indretter boliger ud fra, når flygtninge generelt får opholdstilladelse.

Sove og bad: Dyne, pude, sengetøj, håndklæder

Køkkenpakke: Gryder m/låg, stegepande, tallerkner, bestik, glas, krus, grydeske, skrællekniv, opvaskebørste, opvaskebalje, elkoger, støvsuger, viskestykker, termokande, knive, skærebræt, ostehøvl, piskeris

Rengøringspakke: Håndsæbe, opvaskemiddel

Behov for møbler: Sofaer, sofabord, spisebord, stole, lamper, senge, natbord, kommode/skabe/tøjstativer, tremmeseng, puslebord, klapvogn, barnevogn, forlængerledninger, lamper, pærer, gardiner/persienner.

Derudover donerer Dermapharm A/S en pakke til personlige pleje som består af 15-20 produkter som er relevante i badeværelset og i solen for en familie med 2 voksne og 2 børn.

Det er især ting til hyggelig indretning, køkkenting og legetøj, der mangler. Der samles ikke mad og skolesager mv. ind.