10 tips fra Maja og Linea til sommeraktiviteter for unge i Randers

15-årige Maja Von Dippe og 14-årige Linea Løvkvist Buchardt går i 8.g på Randers Realskole. I uge 24 er begge piger i praktik i Randers Kommune, hvor de blandt andet fik opgaver inden for formidling af sommeren i Randers – fra ung til ung. Her bringer vi Maja og Lineas 10 tips til spændende aktiviteter for unge, der enten er bosiddende eller besøger Randers i sommeren 2022.

Sommeren nærmer sig, og det gør ferien også. For unge er der masser af aktiviteter og steder at besøge i Randers. Derfor har vi fundet 10 ting, man kan lave her til sommer som ung i Randers.

  1. Besøge Randers Regnskov og Danmarksparken bag regnskoven. Med din familie og venner kan du se en masse sjove og flotte dyr. Man kan også slutte dagen af i regnskovens café efter en lang og hyggelig dag med alle dyrene.
  2. Tage en tur ned på Tronholmen, hvor der er en masse forskellige ting at lave som f.eks. udendørs træning, legeplads, volleyball, basket osv.
  3. Man kan gå en tur i Randers’ smukke gågader, og imens kan man nyde en is eller shoppe lidt. Der er en masse forskellige muligheder for shopping i Randers.
  4. En shoppetur i Randers Storcenter, hvor man finder mange forskellige butikker, restauranter og caféer.
  5. En cafétur er altid hyggelig, og det er der rig mulighed for i Randers midtby.
  6. Der ligger et dejligt badeland, Water and Wellness, i Randers. Du kan komme for at bade, prøve rutsjebaner, spise i deres café, eller besøge wellnessafdelingen på den øverste etage.
  7. Man kan også tage en tur i biografen og se en film. Biografen ligger meget centralt og har et bredt udvalg af film.
  8. Hvis du og dine venner godt kan lide et godt grin med noget gys, så er escaperoom lige noget for jer. I Randers har vi to forskellige escaperooms, som ligger meget centralt.
  9. Streetfood i Randers ligger centralt ved havnen, hvor man kan få lækker mad og drikke. Ved siden af Streetfood kan man slutte af med en lækker is ved det nye farverige ishus.
  10. Mangler du lidt luft til hovedet, kan du gå en tur rundt om søen i Doktorparken, hvor der også er lidt forskellige dyr, at se på. Der er også en god legeplads i parken og mulighed for mad og snacks lige ude foran parken.