200 elever overrasker ny skoleleder

Flere end 200 elever stod klar med flag og smil, da Søren Borel mødte ind til første skoledag som ny skoleleder på Fårup Skole og Børneby. Børnene overraskede deres nye skoleleder med en varm velkomst, hvor de dannede en lang flagallé og fulgte ham ind på skolen i et fælles optog.

På Fårup Skole og Børneby er starten på det nye år også ensbetydende med en ny skoleleder. Torsdag den 3. januar tiltrådte Søren Borel stillingen som ny skoleleder.

Her blev han overrasket fra morgenstunden, da hele skole og børnebyen stod klar til at modtage ham med et optog af vajende flag fra parkeringspladsen og hele vejen ind på skolen.

”Jeg er rigtig spændt på min første skoledag her på Fårup Skole og Børneby. Og jeg har glædet mig utrolig meget til at starte, og derfor gør det mig glad at blive overrasket med så varm og flot en velkomst. Nu glæder jeg mig bare til at lære alle de nye børn og voksne at kende,” siger Søren Borel, skoleleder på Fårup Skole og Børneby.

”Det er en stor dag for os. Og derfor vil vi rigtig gerne gøre det ordentligt. Det betyder meget for vores skole og børneby, at Søren allerede har udvist stor motivation, ildhu og engagement til at tage den nye opgave på sig. Derfor glæder vi os også meget til at indlede samarbejdet med ham,” fortæller Marianne Larsen, viceskoleleder på Fårup Skole og Børneby.

Kammeratskab og faglighed

”Jeg glæder mig meget til i morgen og alle dagene derefter som skoleleder her i Fårup. Fårup Skole og Børneby skal være et trygt sted at være, hvor alle føler sig velkommen, ligesom jeg allerede selv gør det efter den flotte modtagelse i dag. Jeg er meget optaget af, at eleverne her i vores børneby både bliver fagligt dygtige, men også at de er gode kammerater, som passer på hinanden,” siger Søren Borel.

Søren Borel overtager skolelederposten fra tidligere skoleleder Michael Egelund, der netop er gået på pension. Han er 45 år og kommer både med 14 års erfaring som lærer og senere som leder.

Søren Borel er uddannet lærer og har derudover en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi med speciale i skoleledelse. 

”Ny skoleleder betyder, at vi får en ny frontfigur, som tegner Fårup Skole og Børneby udadtil, men også på de indre linjer. Han er den person, der kommer til at sikre sammenhængskraften og kontakten mellem både børn, forældre og ansatte her på stedet. På Fårup Skole og Børneby er det utrolig vigtigt, at skolelederen lærer både børn og forældre at kende, da det også er ham, der har den direkte kontakt og dialog,” siger Marianne Larsen.