470 til Ældretræf i Arena Randers

Ældrerådet havde onsdag eftermiddag den 2. oktober inviteret til ældretræf i Arena Randers, hvor ældrerådsformand Per Boysen kunne byde velkommen til 470 fremmødte gæster og samtidig takke for omsorgsområdets store opbakning i form af mange spændende stande med aktuelle og interessante tilbud.

Tidligere formand for Etisk Råd, Jacob Birkler, leverede først et spændende foredrag med overskriften ”menneskesyn til eftersyn”. Herefter gav direktør for sundhed, kultur og omsorg, Erik Mouritsen, en orientering om de mange spændende tiltag, som er iværksat på omsorgsområdet - og også en orientering om udfordringer såsom demografifremskrivning, hospitalets øgede produktivitet, og fremtidige budgetter, som vil påvirke og udfordre metoder, aktiviteter og økonomi på omsorgsområdet.

Ældrerådsformand Per Boysen kunne desuden fortælle, at det årlige ældretræf i Randers, som er arrangeret af ældrerådet, har været og fortsat er så stor en succes. Deltagerantallet er år for år stigende, hvilket også er kommet andre kommuner for øre. Der var da også på ældretræffet repræsentanter fra andre kommuner tilstede, som gerne ville opleve og måske endda kopiere konceptet.

Undervejs og som afslutning på en spændende eftermiddag blev der sunget i samklang med dejlig klavertoner.