Åbent hus hos CSV Randers torsdag den 23. marts

Den 23. marts fra kl. 15.30 kan du komme indenfor og opleve Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU) hos CSV Randers, Salbakken 7, Hald, 8983 Gjerlev J.

Til åbent hus-arrangementet kan du få et kig ind i hverdagen på CSV Randers og høre om skolens STU-uddannelse.

På CSV Randers kan du få Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU). STU er for unge mellem 16-25 år, der har brug for særlig støtte pga. f.eks. autisme, ADHD, indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelser, sindslidelser eller andet. Formålet med STU er, at den unge opnår personlige, sociale og faglige kompetencer til så selvstændig og aktiv en deltagelse i voksenlivet som muligt og til eventuel videre uddannelse eller beskæftigelse.

"Undervisningen har vi på dagen flyttet fra dagtimerne til sidst på eftermiddagen, så pårørende, borgere i Hald og omegn, kommende elever, samarbejdspartnere og andre interesserede har mulighed for at opleve skolen og undervisningen på tæt hold," fortæller afdelingsleder Louise Beck Thomsen fra CSV Randers. 

Der vil være aktivitet på linjefagene og en rundvisning på skolen. Derudover vil der være mulighed for at købe kage og kaffe og gøre et godt køb i skolens genbrugsbod.

Dørene åbnes kl. 15.30. Aktiviteterne fortsætter frem til kl. 18:00.

 

Program for dagen

• 15:30 Velkomst ved skoleleder Poul Bloch
• 15:45 Værkstederne åbner samt øvrige aktiviteter
• 18:00 Tak for besøget