Åbent hus hos specialtilbud i Mellerup

Kom forbi til friskbrygget kaffe og hjemmebagt kage, når der torsdag den 16. november kl. 16-17.30 er åbent hus i tre nye specialiserede tilbud til børn og unge med handicap og udviklingsforstyrrelser i Mellerup – Spiren, Egelunden og Udsigten.

Efter tæt på et års arbejde med at udvikle tre nye tilbud til børn og unge med handicap og udviklingsforstyrrelser, slår Spiren, Egelunden og Udsigten dørene op til åbent hus for pårørende, naboer, politikere og samarbejdspartnere. Det foregår torsdag den 16. november kl. 16-17.30 i gymnastiksalen på Støvringgårdvej 43, Mellerup, 8930 Randers NØ.

Program:

 Kl. 16.00-16.20 Velkomst og taler ved borgmester, Torben Hansen, socialudvalgsformand, Rosa Lykke Yde og tilbudsleder, Trine Johansen.

Kl. 16.20-17.30 Hyggeligt samvær med:

  • Mad over bål
  • Fodbold med u12/u13 fra SMIFF
  • Fernisering af børnene og de unges tegninger/malerier og kunstværk fra Gaia
  • Videopræsentation af de tre nye tilbud
  • Oplev udearealerne

Spiren, Egelunden og Udsigten er tre stærke og højt specialiserede tilbud for børn og unge med dyb til let udviklingshæmning samt diagnoser som gennemgribende udviklings- og opmærksomhedsforstyrrelser. Randers Kommune har i processen med udviklingen af de nye tilbud stillet høje krav til fagligheden og samtidig haft stor fokus på åbenhed og dialog, så tilbuddene har kunnet udvikle sig sammen med børn, unge og pårørende, men også med lokalsamfundet og andre relevante interessenter.

Derudover har vi arbejdet med de fysiske rammer. Tilbuddene ligger alle i det naturskønne Mellerup, og derfor er naturen tænkt ind i indretningen, og der er gjort plads til at være både ude og inde med børnene og de unge.

Vi glæder os til at vise de nye rammer frem, og fejre de tre nye tilbud sammen med alle interesserede.